Win a copy of The Java Performance Companion this week in the Performance forum!
  • Post Reply
  • Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic

issue in starting weblogic server

 
nandini lagunia
Ranch Hand
Posts: 57
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Hi,
I am using WLST with python for creating weblogic domain and starting the server.
I can successfully create the domain using Ant. The problem is when I try to start
the server,it starts but doesn't return control. It just hangs. Although I can access
http://localhost:7001/console

The Ant script that calls the python code is as follows...




and startServer.py is as follows...





Any help would be greatly appreciated...
 
Deepak Bala
Bartender
Posts: 6663
5
Firefox Browser Linux MyEclipse IDE
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
I have never used python, but it looks like your python code starts the server and then waits on that call. Like calling a method.

I am not sure if this makes sense but, is it possible to say start the server in its own thread in python ? I dont even know if that is possible or a good idea.

Usually ant tasks deploy to a server that is already running.
 
nandini lagunia
Ranch Hand
Posts: 57
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Thanks!!!
Even I don't know Python.
The same piece of code is running fine on linux and I don't have any clue why.
 
  • Post Reply
  • Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic