• Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic
programming forums Java Mobile Certification Databases Caching Books Engineering Micro Controllers OS Languages Paradigms IDEs Build Tools Frameworks Application Servers Open Source This Site Careers Other Pie Elite all forums
this forum made possible by our volunteer staff, including ...
Marshals:
  • Campbell Ritchie
  • Ron McLeod
  • Rob Spoor
  • Tim Cooke
  • Junilu Lacar
Sheriffs:
  • Henry Wong
  • Liutauras Vilda
  • Jeanne Boyarsky
Saloon Keepers:
  • Jesse Silverman
  • Tim Holloway
  • Stephan van Hulst
  • Tim Moores
  • Carey Brown
Bartenders:
  • Al Hobbs
  • Mikalai Zaikin
  • Piet Souris

problem when running container tests in weblogic server

 
Ranch Hand
Posts: 185
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
]] Root cause of ServletException.
javax.servlet.ServletException: Error getting test result. This could happen for example if you're using a load-balancer. Please disable it before running Cactus tests.
at org.apache.cactus.internal.server.AbstractWebTestCaller.doGetResults(AbstractWebTestCaller.java:176)
at org.apache.cactus.internal.server.AbstractWebTestController.handleRequest_aroundBody0(AbstractWebTestController.java:98)
at org.apache.cactus.internal.server.AbstractWebTestController.handleRequest_aroundBody1$advice(AbstractWebTestController.java:224)
at org.apache.cactus.internal.server.AbstractWebTestController.handleRequest(AbstractWebTestController.java)
at org.apache.cactus.server.ServletTestRedirector.doPost_aroundBody2(ServletTestRedirector.java:101)
at org.apache.cactus.server.ServletTestRedirector.doPost_aroundBody3$advice(ServletTestRedirector.java:224)
at org.apache.cactus.server.ServletTestRedirector.doPost(ServletTestRedirector.java)
at org.apache.cactus.server.ServletTestRedirector.doGet_aroundBody0(ServletTestRedirector.java:72)
at org.apache.cactus.server.ServletTestRedirector.doGet_aroundBody1$advice(ServletTestRedirector.java:224)
at org.apache.cactus.server.ServletTestRedirector.doGet(ServletTestRedirector.java)
at javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet.java:707)
at javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet.java:820)
at weblogic.servlet.internal.StubSecurityHelper$ServletServiceAction.run(StubSecurityHelper.java:227)
at weblogic.servlet.internal.StubSecurityHelper.invokeServlet(StubSecurityHelper.java:125)
at weblogic.servlet.internal.ServletStubImpl.execute(ServletStubImpl.java:292)
at weblogic.servlet.internal.ServletStubImpl.execute(ServletStubImpl.java:175)
at weblogic.servlet.internal.WebAppServletContext$ServletInvocationAction.run(WebAppServletContext.java:3498)
at weblogic.security.acl.internal.AuthenticatedSubject.doAs(AuthenticatedSubject.java:321)
at weblogic.security.service.SecurityManager.runAs(Unknown Source)
at weblogic.servlet.internal.WebAppServletContext.securedExecute(WebAppServletContext.java:2180)
at weblogic.servlet.internal.WebAppServletContext.execute(WebAppServletContext.java:2086)
at weblogic.servlet.internal.ServletRequestImpl.run(ServletRequestImpl.java:1406)
at weblogic.work.ExecuteThread.execute(ExecuteThread.java:201)
at weblogic.work.ExecuteThread.run(ExecuteThread.java:173)
>
 
Author
Posts: 12617
IntelliJ IDE Ruby
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
Are you?
 
Ranch Hand
Posts: 63
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
Yes, I know this thread is old but since not much has been said on it...

I have the same issue and I am not running a load balancer. The tests are running locally on my machine, in a RAD/Websphere environment. I noticed that, in my case, only the first test would fail with no result. After that, the other tests would run normally. So, what did I do? I created a dummy test which fails. I put it first in my file to (make it more likely that it will) make it run before the other tests.

It sorta works. The error is not caught, so I always get a failure in the dummy test. However, the other tests run and function as expected.

Another way to make it work is to run the test suite twice, without redeploying the war or the restarting the server.

I don't understand the behaviour, however. Any insight appreciated,

L
 
You showed up just in time for the waffles! And this tiny ad:
Building a Better World in your Backyard by Paul Wheaton and Shawn Klassen-Koop
https://coderanch.com/wiki/718759/books/Building-World-Backyard-Paul-Wheaton
reply
    Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic