• Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic
programming forums Java Mobile Certification Databases Caching Books Engineering Micro Controllers OS Languages Paradigms IDEs Build Tools Frameworks Application Servers Open Source This Site Careers Other Pie Elite all forums
this forum made possible by our volunteer staff, including ...
Marshals:
  • Campbell Ritchie
  • Paul Clapham
  • Ron McLeod
  • Tim Cooke
  • Junilu Lacar
Sheriffs:
  • Rob Spoor
  • Devaka Cooray
  • Jeanne Boyarsky
Saloon Keepers:
  • Jesse Silverman
  • Stephan van Hulst
  • Tim Moores
  • Carey Brown
  • Tim Holloway
Bartenders:
  • Jj Roberts
  • Al Hobbs
  • Piet Souris

Problem using EclipseLink -> org.springframework.dao.InvalidDataAccessApiUsageException

 
Greenhorn
Posts: 2
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
Hey

This is my first post on this web site. I found it through googling something from the book Spring in Action.
I don't believe that I have configured Spring correctly because it keeps throwing this exception:

Exception in thread "main" org.springframework.dao.InvalidDataAccessApiUsageException: Object: com.test.domain.Motorist@83b1b is not a known entity type.;
nested exception is java.lang.IllegalArgumentException: Object: com.test.domain.Motorist@83b1b is not a known entity type.

Here is my persistence file:


Here is the output from running the application. Any ideas?


Sorry for the huge log .. For some reason it won't let me attach a .log or .txt file :S

Best Regards,
Smoky
 
reply
    Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic