Win a copy of Kotlin in Action this week in the Kotlin forum!
  • Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic

module + tiles == lost hair  RSS feed

 
Paul Woods
Greenhorn
Posts: 23
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
The '/' character is killing me, or so the error message states.
I have an application that I am using Tiles in, and the default module works without problems.
I have a new module in that application, with it's own tiles-mymodule-def.xml file, and struts-mymodule-config.xml file. In the tiles...def.xml file, I have:

In my struts-mymodule-config file, the relevant parts are:

When I try to call http://localhost:8080/myapp/mymodule/callMain.do, I get the following error message, the first ten lines below.

I appreciate any help or useful comments. I'm at wits end, and am starting to wonder if I've totally misunderstood the configuration above.
Thanks again, Paul
 
Paul Woods
Greenhorn
Posts: 23
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
So no one wastes their time working on this, it's fixed now.
I had listed only what I thought was the relevant tiles-module-def.xml file in each of the struts-config files, instead of listing *all* of the tiles-def files in each struts-config file. I also just specified the property 'moduleAware' equals 'true', though it is supposed to be that by default. Doing the above fixed my problem. Thanks.
 
It is sorta covered in the JavaRanch Style Guide.
  • Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic
Boost this thread!