• Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic
programming forums Java Mobile Certification Databases Caching Books Engineering Micro Controllers OS Languages Paradigms IDEs Build Tools Frameworks Application Servers Open Source This Site Careers Other all forums
this forum made possible by our volunteer staff, including ...
Marshals:
  • Campbell Ritchie
  • Paul Clapham
  • Ron McLeod
  • Liutauras Vilda
  • Bear Bibeault
Sheriffs:
  • Jeanne Boyarsky
  • Tim Cooke
  • Devaka Cooray
Saloon Keepers:
  • Tim Moores
  • Tim Holloway
  • Piet Souris
  • salvin francis
  • Stephan van Hulst
Bartenders:
  • Frits Walraven
  • Carey Brown
  • Jj Roberts

Error adding WebLogic Web App Extensions facet in Eclipse

 
Greenhorn
Posts: 4
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Hi,

When I try to add the WebLogic Web App Extensions facet to any Eclipse project, I get a strange error, which so far I've turned up nothing on. See below.I have no idea what's causing this.

Any help greatly appreciated!
 
Bartender
Posts: 6663
5
MyEclipse IDE Firefox Browser Linux
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Looks like an internal error. Are you doing this with weblogic workshop or plain old eclipse ?
 
James Ducker
Greenhorn
Posts: 4
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator

Deepak Bala wrote:Looks like an internal error. Are you doing this with weblogic workshop or plain old eclipse ?

I'm using regular Eclipse 3.4/Ganymede.
 
Deepak Bala
Bartender
Posts: 6663
5
MyEclipse IDE Firefox Browser Linux
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
I have never added this facet using a plain eclipse installation. As for weblogic workshop, I have not checked if using workshop automatically associates this facet with your project. Have you tried using the project in workshop ?
 
James Ducker
Greenhorn
Posts: 4
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator

Deepak Bala wrote:I have never added this facet using a plain eclipse installation. As for weblogic workshop, I have not checked if using workshop automatically associates this facet with your project. Have you tried using the project in workshop ?

I'm pretty sure I had it working in Eclipse 3.5; it seems the sort of thing I would remember. I'll install Oracle Workshop tomorrow and see how it goes.
 
Do you pee on your compost? Does this tiny ad?
Thread Boost feature
https://coderanch.com/t/674455/Thread-Boost-feature
reply
    Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic