Win a copy of Cross-Platform Desktop Applications: Using Node, Electron, and NW.js this week in the JavaScript forum!
  • Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic

Cant start a deployed application in weblogic 10.0  RSS feed

 
lakshmi desai
Greenhorn
Posts: 16
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
I have a web application thats deployed in weblogic 10.0, but I cant start the application from weblogic console. I can see that the application is installed, when I go to "Deployments" on the console. However when I try to start the application, it wouldn't. The error says "weblogic.management.ManagementException: [Deployer:149001]No application named '_appsdir_QW_war' exists for operation start" .

Here's the overview of the installed application:

Name: _appsdir_QW_war
The name of this Enterprise Application.More Info...
Path: C:\ bea\ user_projects\ domains\ ia71944\ autodeploy\ QW. war
The path to the source of the deployable unit on the Administration Server.More Info...
Staging Mode: stage
The mode that specifies whether a deployment's files are copied from a source on the Administration Server to the Managed Server's staging area during application preparation.More Info...

Can anybody help me fixing this.

Thanks much..
 
Deepak Bala
Bartender
Posts: 6663
5
Firefox Browser Linux MyEclipse IDE
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
I have had similar trouble with auto deploy before. Try deploying from a specific location instead. Clear out your stage directory after deleting the war file, since it may contain application libraries that were bundled with the war.
 
It is sorta covered in the JavaRanch Style Guide.
  • Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic
Boost this thread!