• Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic

Reply not visible!  RSS feed

 
Bernhard Haeussermann
Ranch Hand
Posts: 38
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Hi. I have started a new topic under Java/Web Services. I have received a reply today and an e-mail to notify me.
However, when I access this topic, I can only see my own message. The link that was given to me in the e-mail is

http://www.coderanch.com/forums/posts/list/466202#2084473

What I find interesting is that when I view the topic in the topic list, I can see the new message (though of course only the first two lines of it), but when click on it, I see only my own message. This is the same independent of whether I open the page in Firefox or IE.

Could someone please look into this issue and let me know what's going on?
 
Henry Wong
author
Sheriff
Posts: 23280
125
C++ Chrome Eclipse IDE Firefox Browser Java jQuery Linux VI Editor Windows
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
I just clicked on the link, and it looks like someone responded today at 4:49:48 AM. And it is more than two lines.

Henry
 
Bernhard Haeussermann
Ranch Hand
Posts: 38
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
I cannot see your reply!
 
Ernest Friedman-Hill
author and iconoclast
Sheriff
Posts: 24217
38
Chrome Eclipse IDE Mac OS X
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
It's probably a caching issue on your end -- at your ISP, or your LAN at work, or wherever you're browsing. Try this alternate link to the same thread, which (if you're lucky) won't be cached on your end:

http://www.coderanch.com/t/466202/Web-Services/java/SSL-Web-Services-Glassfish
 
Bernhard Haeussermann
Ranch Hand
Posts: 38
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Oh, now I see your reply. That's weird!
 
Henry Wong
author
Sheriff
Posts: 23280
125
C++ Chrome Eclipse IDE Firefox Browser Java jQuery Linux VI Editor Windows
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Ernest Friedman-Hill wrote:It's probably a caching issue on your end -- at your ISP, or your LAN at work, or wherever you're browsing. Try this alternate link to the same thread, which (if you're lucky) won't be cached on your end:


Of course, the OP won't see the response, or even this one... til later.

Henry
 
Bernhard Haeussermann
Ranch Hand
Posts: 38
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
.
 
  • Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic
Boost this thread!