Last week, we had the author of TDD for a Shopping Website LiveProject. Friday at 11am Ranch time, Steven Solomon will be hosting a live TDD session just for us. See for the agenda and registration link
  • Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic
programming forums Java Mobile Certification Databases Caching Books Engineering Micro Controllers OS Languages Paradigms IDEs Build Tools Frameworks Application Servers Open Source This Site Careers Other Pie Elite all forums
this forum made possible by our volunteer staff, including ...
Marshals:
  • Campbell Ritchie
  • Paul Clapham
  • Ron McLeod
  • Jeanne Boyarsky
  • Tim Cooke
Sheriffs:
  • Liutauras Vilda
  • paul wheaton
  • Henry Wong
Saloon Keepers:
  • Tim Moores
  • Tim Holloway
  • Stephan van Hulst
  • Carey Brown
  • Frits Walraven
Bartenders:
  • Piet Souris
  • Himai Minh

suddenly getting error: Exception starting filter struts2

 
Greenhorn
Posts: 24
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
An application that was working now will not deploy. I backed out the new stuff I was working on & reverted to the stuff that was working. Same error (see below). The message is not all that helpful but sounds to me like classpath/loading stuff. My classpath has not changed for this Struts/Spring/Hibernate app. Have you guys seen this? Where should I start looking?

 
Sheriff
Posts: 10445
227
IntelliJ IDE Ubuntu
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator

Action class [testAction] not found - action



Looks like some action class declared in the C:/apps/jboss-5.1.0.GA/server/default/deploy/license.war/WEB-INF/classes/struts.xml isn't found.
 
Travis Prescott
Greenhorn
Posts: 24
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
That's actually not the case.

I created a new project and moved all of the files over from the broken project and get it to work just fine. however, when I delete the project completely, remove it from the deploy area in jboss and recreate it with the old files it has errors again. I have no idea what's causing it but it's pretty irritating b/c there's nothing wrong with the work i've done but apparently there's something cached in some mysterious spot (in eclipse maybe?) that will now prevent me from using the project name.

This is weird...if anyone has seen anything like this, I'd be interested in understanding what's going on.

Thanks, Travis
 
joke time: What is brown and sticky? ... ... ... A stick! Use it to beat this tiny ad!
free, earth-friendly heat - a kickstarter for putting coin in your pocket while saving the earth
https://coderanch.com/t/751654/free-earth-friendly-heat-kickstarter
reply
    Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic