• Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic
programming forums Java Mobile Certification Databases Caching Books Engineering Micro Controllers OS Languages Paradigms IDEs Build Tools Frameworks Application Servers Open Source This Site Careers Other Pie Elite all forums
this forum made possible by our volunteer staff, including ...
Marshals:
  • Campbell Ritchie
  • Ron McLeod
  • Rob Spoor
  • Tim Cooke
  • Junilu Lacar
Sheriffs:
  • Henry Wong
  • Liutauras Vilda
  • Jeanne Boyarsky
Saloon Keepers:
  • Jesse Silverman
  • Tim Holloway
  • Stephan van Hulst
  • Tim Moores
  • Carey Brown
Bartenders:
  • Al Hobbs
  • Mikalai Zaikin
  • Piet Souris

"No configuration found for the specified action" error in struts2

 
Greenhorn
Posts: 8
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
HI,

Iam getting WARNING:" No configuration found for the specified action: 'loginAction' in namespace: '/login'. Form action defaulting to 'action' attribute's literal value." when my login page opens which is the first page when application starts. I have tried various values for namespace in struts-login.xml and in login. jsp but of no use. Can anybody please help?? Here are my files::--

struts.xml


index.jsp redirects to login.jsp
web.xml


struts-login.xml


please help.
 
Author
Posts: 12617
IntelliJ IDE Ruby
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
Are there any messages on startup? Is logging turned up to debug level? Have you checked what Struts 2 thinks your configuration is using the config-browser plugin?
 
Harvinder Singh g
Greenhorn
Posts: 8
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
Thanks for replying.

During tomcat startup following is coming:


Iam making a small application just for learning struts2 and i have not done logging yet.
I have checked with config-browser plugin but dont know why it is not showing my namespaces.
 
Harvinder Singh g
Greenhorn
Posts: 8
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
Thanks a lot , it worked after placing struts.xml, struts-login.xml, struts-secure.xml under WEB-INF/classes.
Initially they were in WEB-INF. I had also tried keeping them under src folder but of no use.
Only after placing them under WEB-INF/classes it worked .
 
reply
    Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic