Win a copy of Cross-Platform Desktop Applications: Using Node, Electron, and NW.js this week in the JavaScript forum!
  • Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic

Question about [Android] FAQ  RSS feed

 
Monu Tripathi
Rancher
Posts: 1369
1
Android Eclipse IDE Java
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Recent addition to the Android FAQs page has changed its formatting; perhaps, the save was made too early when editing? I am not sure of how and if rollbacks are done here; not sure of depth of the history either. Also, doing that might lose the recent information added. I have some additions to make, can some one guide me as to what I should do? Is it possible to ask the member who edited the page to fix the formatting himself?

Thank you.
 
Ernest Friedman-Hill
author and iconoclast
Sheriff
Posts: 24217
38
Chrome Eclipse IDE Mac OS X
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
I just looked through the edit history, and the page looks the same to me as it ever has; I don't see any formatting changes as far back as last summer. What changes are you seeing?
 
Monu Tripathi
Rancher
Posts: 1369
1
Android Eclipse IDE Java
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
This is weird, it is displaying correctly now;
When I checked it this morning I could see the page start directly with the device list:

* T-Mobile G1, upcoming T-Mobile myTouch 3G
* HTC Magic, HTC Hero, HTC Tattoo
* Motorola Dext, Droid, Milestone
* Handset NEWS (and rumors) at AndroidGuys
* extensive list at TechCrunch?

without the question and introductory text["This is the FAQ for the Android forum. It's editable by everyone, so feel free to add content to it"]. The page was last edited on 4th December and apparently the information added was about the Milestone handset in the same list above (which was not displaying correctly).

But, as if magically, everything seems fine now.

 
Monu Tripathi
Rancher
Posts: 1369
1
Android Eclipse IDE Java
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Could this be a browser error? I have had cases in past where I was taken to some other member's profile when I clicked on MyPost link but it never re-occurred and I was not able to recreate it.

Nevermind.

I will add whatever I have to the FAQs and be done with this; I haven't slept since past few weeks and this could very well be after effects of that.
 
Ulf Dittmer
Rancher
Posts: 42972
73
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
FAQ pages are sometimes displayed incorrectly; I've seen pages displayed half, pages that consisted of content of two different pages etc. Whenever that happens I simply reload the page, and then everything is fine. I suspect that the Wiki code underlying the FAQ isn't completely thread-safe.
 
  • Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic
Boost this thread!