Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic

jsp bean problem

 
mitforu patel
Greenhorn
Posts: 11
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Report post to moderator
hii......
I am using eclipse IDE and i am trying a simple application.
this is a simple bean class ....


and a jsp that uses it is :



so i should get 100 as out put .... but i m getting 0...........can any one help me out with this problem?
thank you.
 
Bear Bibeault
Author and ninkuma
Marshal
Pie
Posts: 65125
92
IntelliJ IDE Java jQuery Mac Mac OS X
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Report post to moderator
Please be sure to use code tags when posting code to the forums. Unformatted code is extremely hard to read and many people that might be able to help you will just move along to posts that are easier to read. Please read this for more information.

You can go back and change your post to add code tags by clicking the button on your post.
 
Bear Bibeault
Author and ninkuma
Marshal
Pie
Posts: 65125
92
IntelliJ IDE Java jQuery Mac Mac OS X
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Report post to moderator
Why do you think that it should be 100?
 
mitforu patel
Greenhorn
Posts: 11
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Report post to moderator
i have set the value of x and that value i m calling.
 
Bear Bibeault
Author and ninkuma
Marshal
Pie
Posts: 65125
92
IntelliJ IDE Java jQuery Mac Mac OS X
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Report post to moderator
Please do not post the same question more than once. I'm closing this post because the other post has more details.
 
    Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic