This week's book giveaway is in the OCAJP forum.
We're giving away four copies of Programmer's Guide to Java SE 8 Oracle Certified Associate (OCA) and have Khalid A Mughal & Rolf W Rasmussen on-line!
See this thread for details.
Win a copy of Programmer's Guide to Java SE 8 Oracle Certified Associate (OCA) this week in the OCAJP forum!
  • Post Reply
  • Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic

extra / in url

 
c huisman
Greenhorn
Posts: 6
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Hello,

I have an application that uses frames. The problem that I am experiencing is that when I go to a page that loads a new frameset all of my links and buttons work correctly - that is they produce the correct url: www.companyname.com/action.do?parameter1=blah . Now when I click one of these links it populates a new page in the frameset, but the links are all messed up. They all include an extra "/" before the action name: www.companyname.com//action.do?parameter=blah
<http://www.companyname.com/action.do?parameter=blah> . This extra "/" is also found in the <base href="."/> element for these pages.

This problem only occurs when I deploy the application (tomcat standalone no apache involved) onto a linux box. The problem does not occur when I test things on my windows box using eclipse and the tomcat sysdeo plugin.

Any idea what is going on here?

Thanks,

c.
 
c huisman
Greenhorn
Posts: 6
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Sorry, I made a mistake in my previous post.
The url that ends up being posted becomes Http://action.do?parameter=blah instead of Http://www.mycompany.com/action.do?parameter=blah
 
  • Post Reply
  • Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic