• Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic
programming forums Java Mobile Certification Databases Caching Books Engineering Micro Controllers OS Languages Paradigms IDEs Build Tools Frameworks Application Servers Open Source This Site Careers Other all forums
this forum made possible by our volunteer staff, including ...
Marshals:
  • Jeanne Boyarsky
  • Liutauras Vilda
  • Campbell Ritchie
  • Tim Cooke
  • Bear Bibeault
Sheriffs:
  • Paul Clapham
  • Junilu Lacar
  • Knute Snortum
Saloon Keepers:
  • Ron McLeod
  • Ganesh Patekar
  • Tim Moores
  • Pete Letkeman
  • Stephan van Hulst
Bartenders:
  • Carey Brown
  • Tim Holloway
  • Joe Ess

regarding updating web.xml with struts1.1  RSS feed

 
Greenhorn
Posts: 4
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Hi All
Can any one let me know as what tld files should i specify in the web.xml file if we are using struts1.1 because im getting a error whenever im trying to invoke a jsp through my browser

The following is the error im getting.............
Im using JRun3.1

java.lang.NoClassDefFoundError
at org.apache.struts.taglib.html.FormTag.lookup(FormTag.java:795)
 
Ranch Hand
Posts: 121
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Hi Srinivas,

Please add these code in your web.xml file at appropriate position, I mean
before this tag ends. </web-app>

<taglib id="TagLibRef_1">
<taglib-uri>/WEB-INF/app.tld</taglib-uri>
<taglib-location>/WEB-INF/app.tld</taglib-location>
</taglib>
<taglib id="TagLibRef_2">
<taglib-uri>/WEB-INF/struts-bean.tld</taglib-uri>
<taglib-location>/WEB-INF/struts-bean.tld</taglib-location>
</taglib>
<taglib id="TagLibRef_3">
<taglib-uri>/WEB-INF/struts-html.tld</taglib-uri>
<taglib-location>/WEB-INF/struts-html.tld</taglib-location>
</taglib>
<taglib id="TagLibRef_4">
<taglib-uri>/WEB-INF/struts-logic.tld</taglib-uri>
<taglib-location>/WEB-INF/struts-logic.tld</taglib-location>
</taglib>
<taglib id="TagLibRef_5">
<taglib-uri>/WEB-INF/struts-nested.tld</taglib-uri>
<taglib-location>/WEB-INF/struts-nested.tld</taglib-location>
</taglib>

And also Please don't forget to refer tld files in ur JSP's at top in this way....

<%@ taglib uri="/WEB-INF/struts-bean.tld" prefix="bean" %>
<%@ taglib uri="/WEB-INF/struts-html.tld" prefix="html" %>
<%@ taglib uri="/WEB-INF/struts-logic.tld" prefix="logic" %>


thanks
Anurag
 
k srinivas
Greenhorn
Posts: 4
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Hi Thanks for the response,
But what is this app.tld i do not have any such file? apart from that i have updated my web.xml as suggested but it is still giving the same problem.

Thanks in advance............
 
Ranch Hand
Posts: 130
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
This is what I've got. When in doubt, I think it's best not to include libraries that you're not using, especially if you don't have them in your WEB-INF folder.

 
Anurag Mishra
Ranch Hand
Posts: 121
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
please don't add app.tld and check if your struts-config.xml file is correct??

Pls chk this link it will help you i believe..

http://www.geocities.com/Colosseum/Field/7217/SW/struts/errors.html


thanks
Anurag
 
It is sorta covered in the JavaRanch Style Guide.
  • Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic
Boost this thread!