Win a copy of Functional Reactive Programming this week in the Other Languages forum!
  • Post Reply
  • Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic

Unique problem with iframes

 
Ned Ryerson
Greenhorn
Posts: 12
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
So I have a gwt app that is composed of 4-5 modules.

So we developed a 'wrapper' app that handles login and passes parameters to each of the module apps (each in gwt/jsp) which display in an iframe. Each app can be accessed by clicking a tab at the top of the iframe.

So far we have 2 GWT modules done and one JSP one done. The JSP app and one of the GWT apps display fine in all browsers in the iframe. For some reason, the 2nd GWT app doesn't display at all, we get a blank screen. The iframe will display any straight html content (if we type "TEST" on the html page for example, it will show) and picks up the css fine... but the gwt content (javascripts / js) isn't displaying.

When right click the iframe, and select "view only this frame", it will display the app just fine.

I theorized it could be a path issue, but I am not sure that is the case since we do not actually set the paths... any hints or tips?

Firefox 3.5+ on mac and pc have this problem. ie 6+, safari and chrome all work fine.
 
salvin francis
Bartender
Posts: 1309
10
Eclipse IDE Google Web Toolkit Java
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
It seems a path issue to me too...

Since your html changes are reflected, the src of the iframes seem fine to me.
try checking for any javascript errors...
 
  • Post Reply
  • Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic