Win a copy of Rust Web Development this week in the Other Languages forum!
  • Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic
programming forums Java Mobile Certification Databases Caching Books Engineering Micro Controllers OS Languages Paradigms IDEs Build Tools Frameworks Application Servers Open Source This Site Careers Other Pie Elite all forums
this forum made possible by our volunteer staff, including ...
Marshals:
  • Tim Cooke
  • Campbell Ritchie
  • Ron McLeod
  • Liutauras Vilda
  • Jeanne Boyarsky
Sheriffs:
  • Junilu Lacar
  • Rob Spoor
  • Paul Clapham
Saloon Keepers:
  • Tim Holloway
  • Tim Moores
  • Jesse Silverman
  • Stephan van Hulst
  • Carey Brown
Bartenders:
  • Al Hobbs
  • Piet Souris
  • Frits Walraven

Compilation errros not marked on file In Eclipse

 
Greenhorn
Posts: 23
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
Hi,

I am facing a weird problem. May be some configuration setting should be changed. I created Java EE projects and I am in Java EE perspective. When there are errors in some of the files in the project, it is indicating the error mark (Red 'X' symbol) on the Project and as well as on the Source folder, but not on the files that actually have the errors. Please let me know if any of you have solution to this.

Thanks,
Ganesh
 
author
Posts: 17
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
I had that problem before also. I noticed that it happened when my Eclipse window was on an external monitor, but never when it was on the primary screen. Maximizing the editor also forced it to update the markings.

This problem also went away permanently as soon as I got on the Helios release of Eclipse.
 
Ranch Hand
Posts: 41
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
Check the 'Problems' view... maybe it is a classpath problem....
 
Ganesh Podaralla
Greenhorn
Posts: 23
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
Oh yeah...There are class path issues. The Server Runtime is missing. The issue is resolved. Thanks.
 
reply
    Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic