• Post Reply
  • Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic

Is It bug in web start?

 
Arshad Ali
Greenhorn
Posts: 18
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Hi All,

I am totally frustrated with the parsing error

MissingFieldException[ The following required field is missing from the launch file: <jnlp>]
at com.sun.javaws.jnl.XMLFormat.parse(Unknown Source)
at com.sun.javaws.jnl.LaunchDescFactory.buildDescriptor(Unknown Source)
at com.sun.javaws.jnl.LaunchDescFactory.buildDescriptor(Unknown Source)
at com.sun.javaws.jnl.LaunchDescFactory.buildDescriptor(Unknown Source)
at com.sun.javaws.Launcher.updateFinalLaunchDesc(Unknown Source)
at com.sun.javaws.Launcher.prepareToLaunch(Unknown Source)
at com.sun.javaws.Launcher.launch(Unknown Source)
at com.sun.javaws.Main.launchApp(Unknown Source)
at com.sun.javaws.Main.continueInSecureThread(Unknown Source)
at com.sun.javaws.Main$1.run(Unknown Source)
at java.lang.Thread.run(Unknown Source)


why it is coming when every thing is fine. When i run the application in localhost it worked, but when i change to IP it is giving parsing error.
I tried saving the file through NetBeans , JEdit and also through notepad coshing Unicode UTF 8. here is my jnlp file.




I do not know why is it happening but it is really pissed me off , Or it is bug in web start that poorly process the xml file.
Any help will be appreciated.

 
Maneesh Godbole
Saloon Keeper
Posts: 11196
15
Android Eclipse IDE Google Web Toolkit Java Mac Ubuntu
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
I think this might be the problem.

There is a white space between the " and the ?
 
Arshad Ali
Greenhorn
Posts: 18
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
That's works, thanks for reply
 
  • Post Reply
  • Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic