Win a copy of Programmer's Guide to Java SE 8 Oracle Certified Associate (OCA) this week in the OCAJP forum!
  • Post Reply
  • Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic

Chnages not effective in web.xml

 
Animesh Gupta
Greenhorn
Posts: 10
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Hi All,
I got stuck with my first tomcat deployment. I am very new at this so finding difficulty to resolve the issue. Please help me out.

I am using Tomcat 7.0 on windows vista OS. As the tomcat service cannot start on windows vista. I downloaded the tomcat source and built it with apache ant.
Now, I am able to start and stop the server from the command prompt.

The directory structure is webapps>ROOT>MyApp>WEN-INF>classes.

In my html file I have the action set as follows ::--

In the web.xml I am having ::--

When I tried to perform the action on html page it gave a message

Now, I changes the " PickChoose to Picker " in both web.xml and html file. I shut down the server and restarted it from the command prompt.

Again I performed the action on the html and the message I got was ::--

But, I changed the PickChoose to Picker. How did it gave me the old name, i.e., PickChoose ?

I am not able to run my app, guys help me with some insight.

Thanks and Regards
Animesh
 
Poobhathy Kannan
Ranch Hand
Posts: 94
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Animesh, shouldn't your application deployed under webapps? .... webapps>MyApp>WEN-INF>classes
 
Amit Gajjar
Greenhorn
Posts: 1
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Try to clear the cache and restart the server. your changes to web.xml should be effective.
 
Rene Larsen
Ranch Hand
Posts: 1179
Eclipse IDE Mac OS X
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
I don't know if it a typo - but the folder inside your WAR is called WEB-INF - not WEN-INF
 
  • Post Reply
  • Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic