Win a copy of The Java Performance Companion this week in the Performance forum!
  • Post Reply
  • Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic

Websphere application server failed to start

 
Vijayalakshmi Karthikeyan
Greenhorn
Posts: 27
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Hi All,
While starting the websphere application application server in the console am able to see the following

ADMU0116I: Tool information is being logged in file
C:\RAD_Installation\runtimes\base_v6\profiles\default\logs\server1\startServer.log
ADMU0128I: Starting tool with the default profile
ADMU3100I: Reading configuration for server: server1
ADMU3200I: Server launched. Waiting for initialization status.
ADMU3000I: Server server1 open for e-business; process id is 3684


But after the port is opened also in the servers tab the server is still under starting state for very long time( 1 day MAX).

I tried creating a new profile but it is not working. But in the same machine am able to start Websphere portal server

I have already gone through this forum for this topic Where one of the solution is to run osgicfginit.bat. I am unable to find that batch file in my installation folder. Kindly tell me how to resolve it or else i need to reinstall RAD
 
Deepak Pant
Ranch Hand
Posts: 446
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Have you looked into the ffdc folder under logs directory ? It might have a file with some information on whats failing. You have already tried dropping & re-creating profile so reinstalling it may be your only choice.

Have you tried starting the server from DOS Command line?

 
Vijayalakshmi Karthikeyan
Greenhorn
Posts: 27
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Hi,
In the second profile which i created i am getting server launched but failed initialization. Can anyone let me know where exactly the problem is .
 
Nilabhra Banerjee
Ranch Hand
Posts: 34
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
"But after the port is opened also in the servers tab the server is still under starting state for very long time( 1 day MAX). "

Typical example of lack of memory
 
  • Post Reply
  • Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic