• Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic
programming forums Java Mobile Certification Databases Caching Books Engineering Micro Controllers OS Languages Paradigms IDEs Build Tools Frameworks Application Servers Open Source This Site Careers Other Pie Elite all forums
this forum made possible by our volunteer staff, including ...
Marshals:
  • Campbell Ritchie
  • Ron McLeod
  • Rob Spoor
  • Tim Cooke
  • Junilu Lacar
Sheriffs:
  • Henry Wong
  • Liutauras Vilda
  • Jeanne Boyarsky
Saloon Keepers:
  • Jesse Silverman
  • Tim Holloway
  • Stephan van Hulst
  • Tim Moores
  • Carey Brown
Bartenders:
  • Al Hobbs
  • Mikalai Zaikin
  • Piet Souris

Tomcat error while running JForum integrated project

 
Ranch Hand
Posts: 114
Hibernate Eclipse IDE Spring
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
Hey Guys,

I have successfully tried and integrated JForums with my dummy tomcat project in eclipse. It runs fine, but when ever i clean the project and try to start tomcat I get the following error. Can any body please help me on this..?




Please help me on this. I am struggling with this error from the past 2 days.
Thank you.
Deepak.
 
author
Posts: 3281
8
Mac OS X Eclipse IDE Java
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
It can't find that class on the CLASSPATH, you need to make sure that the jforum jar is on the CLASSPATH and that it's the right version (e.g. it contains that class)
 
reply
    Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic