Win a copy of Head First Android this week in the Android forum!
  • Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic
programming forums Java Mobile Certification Databases Caching Books Engineering Micro Controllers OS Languages Paradigms IDEs Build Tools Frameworks Application Servers Open Source This Site Careers Other Pie Elite all forums
this forum made possible by our volunteer staff, including ...
Marshals:
  • Tim Cooke
  • Campbell Ritchie
  • Paul Clapham
  • Ron McLeod
  • Liutauras Vilda
Sheriffs:
  • Jeanne Boyarsky
  • Rob Spoor
  • Bear Bibeault
Saloon Keepers:
  • Jesse Silverman
  • Tim Moores
  • Stephan van Hulst
  • Tim Holloway
  • Carey Brown
Bartenders:
  • Piet Souris
  • Al Hobbs
  • salvin francis

Tomcat rediretion - Domain

 
Greenhorn
Posts: 9
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
Hello

Currently for my project I have registered 2 domain addresses on the same IP. But now, I would like to redirect one of this domain to the other one. I am using Tomcat

My two domains :
a.domain.com
b.domain.com

So when the user will enter a.domain.com, I want to see/being redirected to b.domain.com (both domain are pointing on the same webapp).
How can I do that ?

I tried with Aliases but it does not seemed to work - I probably did not configured the server.xml properly lol

Thanks for your help
 
Ranch Hand
Posts: 470
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator

jules poit wrote:I tried with Aliases but it does not seemed to work - I probably did not configured the server.xml properly



You are probably right, but it is hard to tell without seeing your server.xml
 
jules poit
Greenhorn
Posts: 9
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
Yes

The solution right know I implemented is the following, we already have a little java script routine for google analytic, so it is on every page, and what I had is just that :



it is working perfectly.

My server.xml is the following :



I removed the virtual host/alias stuff lol Any idea what I should put in the server.xml to make it work this way ?

Thanks for your help !
 
reply
    Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic