Win a copy of Head First Agile this week in the Agile forum!
  • Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic

Proxy settings being lost between two webservice calls  RSS feed

 
Francois Dupont
Greenhorn
Posts: 1
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Dear community,

I have a webservice client running under WebSphere 6.1 with the traffic going through our company proxy and SSL.
Our https.proxy settings are defined at the jvm level.

On the first call of the webservice, everything goes fine. At that time, we receive a http 302 redirect with a new URL (same domain with other parameters).
With the setting com.ibm.wsspi.webservices.Constants.HTTP_REDIRECT_ENABLED, Websphere is following the new link but gives the following error:

WebServicesFault
faultCode: {http://schemas.xmlsoap.org/soap/envelope/}Server.generalException
faultString: WSWS3713E: La connexion à l'hôte éloigné *** a échoué. L'erreur suivante a été reçue java.nio.channels.UnresolvedAddressException.
faultActor: null
faultDetail:

WSWS3713E: La connexion à l'hôte éloigné *** a échoué. L'erreur suivante a été reçue java.nio.channels.UnresolvedAddressException.
at com.ibm.ws.webservices.engine.transport.http.HttpOutboundChannelConnection.connect(HttpOutboundChannelConnection.java:933)
at com.ibm.ws.webservices.engine.transport.http.HttpsOutboundChannelConnection.connect(HttpsOutboundChannelConnection.java:210)
at com.ibm.ws.webservices.engine.transport.http.HTTPSender.invoke(HTTPSender.java:578)

It's like that on the second call to the same destination, WebSphere is not using the proxy settings anymore.

Is that a normal behaviour, how could I force the proxy settings usage on a http 302 redirect ?

Thanks for your hints,

Regards,
François
 
It is sorta covered in the JavaRanch Style Guide.
  • Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic
Boost this thread!