• Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic
programming forums Java Mobile Certification Databases Caching Books Engineering Micro Controllers OS Languages Paradigms IDEs Build Tools Frameworks Application Servers Open Source This Site Careers Other Pie Elite all forums
this forum made possible by our volunteer staff, including ...
Marshals:
  • Tim Cooke
  • Campbell Ritchie
  • Paul Clapham
  • Ron McLeod
  • Liutauras Vilda
Sheriffs:
  • Jeanne Boyarsky
  • Rob Spoor
  • Bear Bibeault
Saloon Keepers:
  • Jesse Silverman
  • Tim Moores
  • Stephan van Hulst
  • Tim Holloway
  • Carey Brown
Bartenders:
  • Piet Souris
  • Al Hobbs
  • salvin francis

Tomcat startup problems

 
Ranch Hand
Posts: 10198
3
Mac PPC Eclipse IDE Ubuntu
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
Guys,

I have problems in running Tomcat under Ubuntu.



My tomcat6 script is as below:



 
Joe San
Ranch Hand
Posts: 10198
3
Mac PPC Eclipse IDE Ubuntu
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
I'm running Tomcat on port 1979 and when I checked the Tomcat logs it shows an exception which says port already in use. Later i tried to do a killall tomcat but that gave me a reply saying that no process in the name of tomcat is running.
 
Joe San
Ranch Hand
Posts: 10198
3
Mac PPC Eclipse IDE Ubuntu
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
Did a netstat -lnptu and killed the process with the process id and then restarted tomcat and it worked fine.
 
Consider Paul's rocket mass heater.
reply
    Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic