• Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic

Getting Null Response in client when server is sending the proper response  RSS feed

 
Ruchira Ghosh
Greenhorn
Posts: 13
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Hi,
I am developing a web service client (in Java) using stubs generated using weblogic proxy.
I am hitting the getEntityDetails service using

EntityDetailResponse resdoc = soap.getEntityDetailsWithToken(reqdoc);

I have checked the server log and server is returning the proper response.
But in the above line resdoc is set as null.

I have tested the same request using SOAP UI and getting the correct response.
Can anyone please help?

Thanking you in advance,
Ruchira
 
Naren Chivukula
Ranch Hand
Posts: 577
Java Notepad Tomcat Server
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Hi Ruchira,
I have checked the server log and server is returning the proper response.

Are you sure if the response returned in the log is for the request for which you are getting null response?

Try debugging through and see where exactly the output is missing. I can't help you much with the provided details.
 
Ivan Krizsan
Ranch Hand
Posts: 2198
1
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Hi!
Another piece of advise is to use soapUI and look at the responses you get.
Pay special attention to namespaces. A null response or a null value for some element is often caused by namespace problems - for instance, the element being in the wrong namespace.
JAXB, for instance, fails silently to find a value for such an element and the result will be null.
Best wishes!
 
  • Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic
Boost this thread!