Win a copy of Head First Agile this week in the Agile forum!
  • Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic

h:commandButton action not working  RSS feed

 
Tanya Ruttenberg
Ranch Hand
Posts: 40
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
This problem is only appearing in IE. It is a seam project (version 2.2.2EAP5) with JSF1.2

The button appearing at the bottom of this page



I have a .page.xml file with a navigation rule



The action does not seem to be triggered.
It works fine in Firefox, jsut not in IE.

I tried replaced the action with a bean method that prints a message when it fires. It prints the
message in Firfox but not in IE.

For some reason the action is not firing. Any idea why it would not fire?
 
Ilari Moilanen
Ranch Hand
Posts: 199
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
This is just a shot in the dark but have you checked that you have javascript enabled in IE?
 
Tanya Ruttenberg
Ranch Hand
Posts: 40
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
IE scripting *is* enabled. I was sure hoping it would be something straightforward like that!

The previous version of my app works just fine. I've been trying to disable pieces of the app until I figure out what is triggering the problem.

So far, no luck.
 
Andreas Scheucher
Greenhorn
Posts: 10
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
I do not know a solution, but I have written a small phase listener, which logs the request parameters to the servers log.



maybe you can see a difference?

greets,
Andi
 
It is sorta covered in the JavaRanch Style Guide.
  • Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic
Boost this thread!