• Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic
programming forums Java Mobile Certification Databases Caching Books Engineering Micro Controllers OS Languages Paradigms IDEs Build Tools Frameworks Application Servers Open Source This Site Careers Other all forums
this forum made possible by our volunteer staff, including ...
Marshals:
  • Campbell Ritchie
  • Devaka Cooray
  • Knute Snortum
  • Paul Clapham
  • Tim Cooke
Sheriffs:
  • Liutauras Vilda
  • Jeanne Boyarsky
  • Bear Bibeault
Saloon Keepers:
  • Tim Moores
  • Stephan van Hulst
  • Ron McLeod
  • Piet Souris
  • Frits Walraven
Bartenders:
  • Ganesh Patekar
  • Tim Holloway
  • salvin francis

Issue with request from IE 8.0 via IIS web server to ISAPI plugin for Weblogic 8.1 app server  RSS feed

 
Greenhorn
Posts: 1
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator

Hi,

We have a java application deployed and running on weblogic 8.1. Weblogic app server is integrated with IIS 6.0 webserver through ISAPI plugin. This setup is working fine for requests to application from IE 6.0 browser but are failing when the request is from IE 8.0 or Mozilla 3.5 or Chrome. The request is breaking at IIS while forwarding through the ISAPI plugin.

This appears to be an issue with "user agent" for these latest browsers, which doesn't seems to be handled by the ISAPI plugin of weblogic 8.1.
I have tried installing the plugin of weblogic 10.3 and 11g too, but no resolution still.

Any suggestions on this front are highly appreciated.

Many Thanks
Suresh
 
You don't like waffles? Well, do you like this tiny ad?
how do I do my own kindle-like thing - without amazon
https://coderanch.com/t/711421/engineering/kindle-amazon
  • Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic
Boost this thread!