This week's book giveaway is in the Other Languages forum.
We're giving away four copies of Functional Reactive Programming and have Stephen Blackheath and Anthony Jones on-line!
See this thread for details.
Win a copy of Functional Reactive Programming this week in the Other Languages forum!
  • Post Reply
  • Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic

How to user Struts Tags in a WebApplication

 
Rd Dari
Ranch Hand
Posts: 212
Java Netbeans IDE
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Hi everyone,

I am using struts tags in my application using NetBeans IDE 6.5, tomcat 5.0 and MySql 5.0 but there is big problem if I using simple HTML tags like:




then application is running without any problem. but when I use like:

and I also included these with it like:




but it is not running every time there are so many errors,warnings and INFO. So please suggest me that what should I do for running application.The errors are shown here:





Thanks


 
Shankar Tanikella
Ranch Hand
Posts: 329
Eclipse IDE Java Oracle
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
there are no errors in the log posted, only INFO. just put the error log
 
Rd Dari
Ranch Hand
Posts: 212
Java Netbeans IDE
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Hi,

When I run the application then this is printing on console output but what is the actual problem I can't understand.There is no error I mean to say that this INFO is also a big problem for me. Please help me.The problem is below as I describe last post...




Thanks!
 
Shankar Tanikella
Ranch Hand
Posts: 329
Eclipse IDE Java Oracle
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator

... that this INFO is also a big problem for me

You can change the log configuration of the server to debug or error

From the info log one can observe only concern is the below

INFO: validateJarFile(D:\NetBeans 6.8 Projects\StrutsHelloWorldApplication\build\web\WEB-INF\lib\servlet-api.jar) - jar not loaded. See Servlet Spec 2.3, section 9.7.2. Offending class: javax/servlet/Servlet.class


Anyways, which version of struts are you using?

 
Rd Dari
Ranch Hand
Posts: 212
Java Netbeans IDE
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Hi Shankar,

Thanks for reply.

I already change the log of server but no change in this I am using Struts 1.2.9 version
 
Shankar Tanikella
Ranch Hand
Posts: 329
Eclipse IDE Java Oracle
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Also, which web server are you using.. That server info message of jar loading failure is due to server-api.jar whihc is in your web-inf directory. Your web server has its own and want to use it. Remove it and should work fine.

Could you please share your taglib spec in web.xml for the actual problem



 
Rd Dari
Ranch Hand
Posts: 212
Java Netbeans IDE
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Hi Shankar,

I am using struts tags in my application using NetBeans IDE 6.5, Struts 1.2.9,tomcat 5.0 and MySql 5.0

 
Rd Dari
Ranch Hand
Posts: 212
Java Netbeans IDE
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
I have remove servlet-api.jar from WEB-INF but problem is same.
 
Shankar Tanikella
Ranch Hand
Posts: 329
Eclipse IDE Java Oracle
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator

<taglib>
<taglib-uri>/WEB-INF/struts-bean.tld</taglib-uri>
<taglib-location>/WEB-INF/struts-bean.tld</taglib-location>
</taglib>
<taglib>
<taglib-uri>/WEB-INF/struts-html.tld</taglib-uri>
<taglib-location>/WEB-INF/struts-html.tld</taglib-location>
</taglib>
<taglib>
<taglib-uri>/WEB-INF/struts-logic.tld</taglib-uri>
<taglib-location>/WEB-INF/struts-logic.tld</taglib-location>
</taglib>
<taglib>
<taglib-uri>/WEB-INF/struts-nested.tld</taglib-uri>
<taglib-location>/WEB-INF/struts-nested.tld</taglib-location>
</taglib>
<taglib>
<taglib-uri>/WEB-INF/struts-tiles.tld</taglib-uri>
<taglib-location>/WEB-INF/struts-tiles.tld</taglib-location>
</taglib>


So... Use the tld in JSP like this..





I have remove servlet-api.jar from WEB-INF but problem is same.
.. you still have it in the log? which server
 
  • Post Reply
  • Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic