• Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic
programming forums Java Mobile Certification Databases Caching Books Engineering Micro Controllers OS Languages Paradigms IDEs Build Tools Frameworks Application Servers Open Source This Site Careers Other Pie Elite all forums
this forum made possible by our volunteer staff, including ...
Marshals:
  • Campbell Ritchie
  • Jeanne Boyarsky
  • Ron McLeod
  • Paul Clapham
  • Liutauras Vilda
Sheriffs:
  • paul wheaton
  • Rob Spoor
  • Devaka Cooray
Saloon Keepers:
  • Stephan van Hulst
  • Tim Holloway
  • Carey Brown
  • Frits Walraven
  • Tim Moores
Bartenders:
  • Mikalai Zaikin

Internet is not running on emulator

 
Ranch Hand
Posts: 633
Android Eclipse IDE Java
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
I had installed Android on another machine. I am behind the proxy. Now I want to run internet on emulator. But due to proxy I am not able to run it so I had entered proxy and port values into emulator. After that I am able to run internet on emulator.But restarting the emulator I am unable to run internet on emulator. When emulator start the it shows No Service message. How to overcome this issue.

After googling I found that it can also happen when your PC is too slow. My PC is also very slow. How to overcome this? Many times when I run the program it will take near about 30 min to strat emulator.
 
Ranch Hand
Posts: 231
Android IntelliJ IDE Linux
  • Likes 1
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator

Pramod P Deore wrote:My PC is also very slow. How to overcome this?



Stick more RAM in it? Get a faster CPU? Hard to tell, maybe you have too much other stuff running at the same time? Try and close down other applications so you only have your IDE, AVD and a browser open.
 
Consider Paul's rocket mass heater.
reply
    Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic