• Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic

Toolkit Error  RSS feed

 
Joy Ton
Greenhorn
Posts: 1
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Hi Team,

I am new to the thread...

Eagerly looking positive feedback from the forum.

Please find the below error:

My application was build by SUN JDK1.5, i am trying to execute the application on WAS(6.1.0.25) on AIX Platform.

While executing the application getting following error on AIX:, whereas i dont have any issues on my Windows environment with SUN JDK.


Error 404: SRVE0203E: Servlet [/application/login.jsp]: com.ibm._jsp._login was found, but is missing another required class. SRVE0206E: This error typically implies that the servlet was originally compiled with classes which cannot be located by the server. SRVE0187E: Check your classpath to ensure that all classes required by the servlet are present.SRVE0210I: This problem can be debugged by recompiling the servlet using only the classes in the application's runtime classpath SRVE0234I:

Getting Can't connect to X11 window server using ':0.0' as the value of the DISPLAY variable.

Sun.awt.MToolKit.Motif calss error also getting.

Please provide your points for overcome the issue.

Regards,
JoeTon
 
Rob Spoor
Sheriff
Posts: 21092
85
Chrome Eclipse IDE Java Windows
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Use -Djava.awt.headless=true as part of your WAS startup parameters.
 
joe ton
Greenhorn
Posts: 3
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Hi thanks for your reply, tried no luck still getting same classes error.

Regards,
Joice.V
 
It is sorta covered in the JavaRanch Style Guide.
  • Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic
Boost this thread!