Win a copy of TensorFlow 2.0 in Action this week in the Artificial Intelligence and Machine Learning forum!
  • Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic
programming forums Java Mobile Certification Databases Caching Books Engineering Micro Controllers OS Languages Paradigms IDEs Build Tools Frameworks Application Servers Open Source This Site Careers Other all forums
this forum made possible by our volunteer staff, including ...
Marshals:
  • Campbell Ritchie
  • Liutauras Vilda
  • Paul Clapham
  • Bear Bibeault
  • Jeanne Boyarsky
Sheriffs:
  • Ron McLeod
  • Tim Cooke
  • Devaka Cooray
Saloon Keepers:
  • Tim Moores
  • Tim Holloway
  • Jj Roberts
  • Stephan van Hulst
  • Carey Brown
Bartenders:
  • salvin francis
  • Scott Selikoff
  • fred rosenberger

Tomcat deployement Problem SEVERE: Error listenerStart

 
Ranch Hand
Posts: 104
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
hi,

I am deplyoying application on tomcat 5.5 from eclipse.But it is not getting deployed.Ii is giving me error like


following is the server log



PLease help.
 
Rancher
Posts: 13459
Android Eclipse IDE Ubuntu
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
how are you building/deploying the application?
It looks like (as is stated in the stack trace) that some of the classes that you are trying to deploy have compilation problems.
You need to fix these before the application will run.
 
Satyajit Bhadange
Ranch Hand
Posts: 104
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
there are no compilation error while creating jar.

and also i am deploying those jar's manually.

so what might be the problem ?
 
David O'Meara
Rancher
Posts: 13459
Android Eclipse IDE Ubuntu
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
I'd delete the existing jar's in Tomcat, clean and rebuild the project in Eclipse, then manually deploy and see if it makes a difference.
 
Satyajit Bhadange
Ranch Hand
Posts: 104
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
I tried what you have said.but still no difference.

It gives me same error
 
David O'Meara
Rancher
Posts: 13459
Android Eclipse IDE Ubuntu
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
1) do you have any code deployed to the jre/lib/ext directory for your java version?
2) do you have any custom jars added to the tomcat/common/lib (or equivalent for your Tomcat version)
3) what version of the JDK are you using to compile your code?
4) what version of the JRE are you using to run Tomcat?
 
Satyajit Bhadange
Ranch Hand
Posts: 104
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
One thing whic i am not getting here is.

My Web.xml is reading my ApplicationContextListener.why while reading that file it is not looking all jar's from lib folder of web-inf.
 
David O'Meara
Rancher
Posts: 13459
Android Eclipse IDE Ubuntu
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
It should be, which is why you should have deleted the WEB-INF/lib and WEB-INF/classes directories and created from freshly compiled code.
 
Without subsidies, chem-ag food costs four times more than organic. Or this tiny ad:
the value of filler advertising in 2020
https://coderanch.com/t/730886/filler-advertising
reply
    Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic