• Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic

MTOM issue with dispatch client

 
anas alsarairah
Greenhorn
Posts: 28
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
hello

i have developed a web service client using the dispatch interface ... all i do is just create the message and attach a PDF file to the message but the message is never optimized ... and here is the part of my code that used MTOM and the soap message that results and by the way the web service that recives this message is developed using the provider interface

.........
target = "http://shaitoon:8080/ecs/documentService";

seviceQname = new QName(DocumentServiceConfig.NAMESPACE_PREFIX, DocumentServiceConfig.SERVICE_NAME);

portQname = new QName(DocumentServiceConfig.NAMESPACE_PREFIX, DocumentServiceConfig.PORT_NAME);

service = javax.xml.ws.Service.create(seviceQname);

service.addPort(portQname, SOAPBinding.SOAP11HTTP_BINDING, target);

javax.xml.ws.Dispatch<SOAPMessage> dispatch = service.createDispatch(portQname, SOAPMessage.class, Mode.MESSAGE, new javax.xml.ws.soap.MTOMFeature());

SOAPMessage response = dispatch.invoke(message);
..............
and here is the SOAP message that gets generated

<SOAP-ENV:Envelope xmlns:SOAP-ENV="http://schemas.xmlsoap.org/soap/envelope/">
<SOAP-ENV:Header/>
<SOAP-ENV:Body/>
</SOAP-ENV:Envelope>
------=_Part_27_31193995.1306014004427
Content-Type: application/pdf
Content-ID: <pdf_rep_of_>
.... and here the rest of the attachment parts

and as you can see there is now <xop:include

so please help me out ... cause i am running out of time

thanks in advance


>
 
anas alsarairah
Greenhorn
Posts: 28
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
not a single answer .....help please
 
  • Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic
Boost this thread!