• Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic
programming forums Java Mobile Certification Databases Caching Books Engineering Micro Controllers OS Languages Paradigms IDEs Build Tools Frameworks Application Servers Open Source This Site Careers Other Pie Elite all forums
this forum made possible by our volunteer staff, including ...
Marshals:
  • Campbell Ritchie
  • Jeanne Boyarsky
  • Ron McLeod
  • Paul Clapham
  • Liutauras Vilda
Sheriffs:
  • paul wheaton
  • Rob Spoor
  • Devaka Cooray
Saloon Keepers:
  • Stephan van Hulst
  • Tim Holloway
  • Carey Brown
  • Frits Walraven
  • Tim Moores
Bartenders:
  • Mikalai Zaikin

query regarding Ant 'Exec' task

 
Ranch Hand
Posts: 78
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
Hi All,

I have prepare an Ant task to start the Tomcat Server, which is working fine.

But I never get the message like 'BUILD SUCCESSFUL' even when Server starts successfully.

Can you please let me know what should I add to get it?



Place the build.xml along with 'startup.bat' and run the ant script like

 
Ranch Hand
Posts: 781
Netbeans IDE Ubuntu Java
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
You probably need
fork="true"
as an attribute of the exec .
 
Ravinderjit Singh
Ranch Hand
Posts: 78
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
I have looked at the Ant Manual, Exec doesn't support 'fork' attribute.

But still I tried, its not working, may be I didn't get the right syntax.

 
James Sabre
Ranch Hand
Posts: 781
Netbeans IDE Ubuntu Java
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator

Ravinderjit Singh wrote:I have looked at the Ant Manual, Exec doesn't support 'fork' attribute.

But still I tried, its not working, may be I didn't get the right syntax.



Looks like the 'exec' task uses 'spawn' instead of 'fork'! Since I have never started Tomcat this way I can't guarantee this will work; it is just one of the things I would try first.
reply
    Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic