• Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic
programming forums Java Mobile Certification Databases Caching Books Engineering Micro Controllers OS Languages Paradigms IDEs Build Tools Frameworks Application Servers Open Source This Site Careers Other Pie Elite all forums
this forum made possible by our volunteer staff, including ...
Marshals:
  • Tim Cooke
  • Campbell Ritchie
  • Ron McLeod
  • Liutauras Vilda
  • Jeanne Boyarsky
Sheriffs:
  • Junilu Lacar
  • Rob Spoor
  • Paul Clapham
Saloon Keepers:
  • Tim Holloway
  • Tim Moores
  • Jesse Silverman
  • Stephan van Hulst
  • Carey Brown
Bartenders:
  • Al Hobbs
  • Piet Souris
  • Frits Walraven

how to configure WAS6.1 and eclipse(Galelio)

 
Ranch Hand
Posts: 47
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
Hi,

I am new to this forum and also new to WebSphere and RAD.

I would like to know the complete steps to configure WebSphere 6.1 with eclipse. Do I need any plug-in to configure WebSphere 6.1 with eclipse? I would also like to know which path I have to provide for "IBM WebSphere Installation Directory" while configuring WebSphere 6.1 with eclipse.

Also let me know that is it necessary to use RAD while developing applicaiton in eclipse using WebSphere?

I really appriciate help on the above mentioned topic.

Regards,
 
Ranch Hand
Posts: 446
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
1. No free or opensource plug-in available that connects WebSphere 6.1 and Eclipse.

2. You will be able to debug WebSphere 6.1 apps using remote debug feature of JVMs. I have tested this with both WAS 6.1 and 7.0

3. RAD (rational app developer) will help you in RAD (rapid app development). It is a memory hogger and requires lot of memory 4GB+ and CPU power to run.
 
reply
    Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic