• Post Reply
  • Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic

multiple directorys seem to stop blazeds to stop working on tomcat 5.5

 
migue abre
Greenhorn
Posts: 7
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Hello guys I was wondering if anyone can help me with this issue.
if i have a directory structure of webapps/learn/WEB-INF/
my messagebroker seems to be available.
however if i do something like
webapps/learn/learn2/learn3/WEB-INF/
everything brakes. all my jars are still in the WEB-INF/lib folder and i have a web.xml there as well but yet im not able to get the broker up and running. why is that?
has anyone else ever experienced this problem?
any tips would be appreciated.
Thanks
Miguel
 
William Brogden
Author and all-around good cowpoke
Rancher
Posts: 13064
6
  • Likes 1
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
I think Tomcat only looks at the first layer of directories under webapps for a WEB-INF directory so it does not think your learn/learn2 etc is a web application.

Bill
 
migue abre
Greenhorn
Posts: 7
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
William Brogden wrote:I think Tomcat only looks at the first layer of directories under webapps for a WEB-INF directory so it does not think your learn/learn2 etc is a web application.

Bill

thank you thats what i suspected but i wanted to get a second opinion.
Miguel
 
  • Post Reply
  • Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic