• Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic
programming forums Java Mobile Certification Databases Caching Books Engineering Micro Controllers OS Languages Paradigms IDEs Build Tools Frameworks Application Servers Open Source This Site Careers Other Pie Elite all forums
this forum made possible by our volunteer staff, including ...
Marshals:
  • Campbell Ritchie
  • Jeanne Boyarsky
  • Ron McLeod
  • Liutauras Vilda
  • Paul Clapham
Sheriffs:
  • paul wheaton
  • Tim Cooke
  • Henry Wong
Saloon Keepers:
  • Stephan van Hulst
  • Tim Holloway
  • Carey Brown
  • Frits Walraven
  • Piet Souris
Bartenders:
  • Mike London

Why is autowiring working in JUnit test but not in bean?

 
Ranch Hand
Posts: 436
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
Hi,

I'm using Spring 3.0.5. I'm running a JUnit test to test db connectivity. I have



and when I run the JUnit test, the "sessionFactory" is configured fine. However, another class that is invoked in the JUnit test has an identical "sessionFactory" reference, which remains null ...



This doesn't happen when I run the real application. Any ideas why one autowiring is working and the other isn't connecting at all? When I run my application outside of the JUnit environment, the autowiring within the "WebLeadsDAOImpl" class gets connected just fine.

Thanks, - Dave
 
Ranch Hand
Posts: 38
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
Why in WebLeadsDAOImpl the field SessionFactory is static?
Try to make it an instance-method.
 
reply
    Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic