Win a copy of Functional Reactive Programming this week in the Other Languages forum!
  • Post Reply
  • Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic

Java3D previously working, reinstalled and now not working...set classpath and path

 
john price
Ranch Hand
Posts: 495
Chrome Java Linux
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
PATH=C:\windows\SYSTEM32;C:\windows;C:\windows\SYSTEM32\WBEM;C:\windows\SYSTEM32
\WINDOWSPOWERSHELL\V1.0\;C:\Program Files\Java\jdk1.6.0_26\bin;C:\Program Files\
QuickTime\QTSystem\;C:\Program Files\Java\Java3D\1.5.1\lib\ext\j3dcore.jar;C:\Pr
ogram Files\Java\Java3D\1.5.1\lib\ext\j3dutils.jar;C:\Program Files\Java\Java3D\
1.5.1\lib\ext\vecmath.jar;C:\Program Files\Java\Java3D\1.5.1\bin\j3dcore-d3d.dll
;C:\Program Files\Java\Java3D\1.5.1\bin\j3dcore-ogl.dll;C:\Program Files\Java\Ja
va3D\1.5.1\bin\j3dcore-ogl-cg.dll;C:\Program Files\Java\Java3D\1.5.1\bin\j3dcore
-ogl-chk.dll;

CLASSPATH=.;C:\Program Files\Java\jre6\lib\ext\QTJava.zip;C:\Program Files\Java\Java3D\1.5.1\lib\ext\j3dcore.jar;C:\Program Files\Java\Java3D\1.5.1\lib\ext\j3dutils.jar;C:\Program Files\Java\Java3D\1.5.1\lib\ext\vecmath.jar;C:\Program Files\Java\Java3D\1.5.1\bin\j3dcore-d3d.dll;C:\Program Files\Java\Java3D\1.5.1\bin\j3dcore-ogl.dll;C:\Program Files\Java\Java3D\1.5.1\bin\j3dcore-ogl-cg.dll;C:\Program Files\Java\Java3D\1.5.1\bin\j3dcore-ogl-chk.dll;



Sample Test code :



Errors :


I've also tried other code. I keep getting errors with anything related to Java3D. I have re-installed Java3D many times to see if it was the problem. The problem is something in the path or classpath. That is my observation. I have had this working at one time, but I uninstalled it. I can run the old programs, but I can't compile them. It isn't my code! Please help!
Thanks,
cc11rocks

EDIT: I can run the old programs that I have previously made, but I can't compile them. I compiled them with the version I uninstalled. Now I can't compile them (obviously). I added this edit for clarification.
 
john price
Ranch Hand
Posts: 495
Chrome Java Linux
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
I installed it, then manually uninstalled it. When I tried to install it again, this is what it looked like. Every time I try to install, it looked like this EVERY time. What is the issue?



What the crap?
cc11rocks
 
john price
Ranch Hand
Posts: 495
Chrome Java Linux
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
There was a user variable "classpath" created by JMF. Wierd. I added the stuff to THAT classpath and it worked. Grr

Thanks,
cc11rocks
 
  • Post Reply
  • Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic