This week's book giveaways are in the Cloud and AI/ML forums.
We're giving away four copies each of Cloud Native Patterns and Natural Language Processing and have the authors on-line!
See this thread and this one for details.
Win a copy of Cloud Native PatternsE this week in the Cloud forum
or Natural Language Processing in the AI/ML forum!
  • Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic
programming forums Java Mobile Certification Databases Caching Books Engineering Micro Controllers OS Languages Paradigms IDEs Build Tools Frameworks Application Servers Open Source This Site Careers Other all forums
this forum made possible by our volunteer staff, including ...
Marshals:
  • Campbell Ritchie
  • Devaka Cooray
  • Liutauras Vilda
  • Jeanne Boyarsky
  • Bear Bibeault
Sheriffs:
  • Paul Clapham
  • Knute Snortum
  • Rob Spoor
Saloon Keepers:
  • Tim Moores
  • Ron McLeod
  • Piet Souris
  • Stephan van Hulst
  • Carey Brown
Bartenders:
  • Tim Holloway
  • Frits Walraven
  • Ganesh Patekar

starting weblogic in cygwin installed in windows

 
Greenhorn
Posts: 3
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Hi all,


I'm starting weblogic server in cygwin, I've added set DEBUG_OPTS = -Xdebug -Xrunjdwp:transport=dt_socket,address=5152,server=y,suspend=y in startwls.sh file and passed this DEBUG_OPTS when stating the weblogic server.

But the server does not stops to listen the port, I believe there is no effect of debug_opts. Please help me out to figure this issue.

I'm researching this issue for past two days but no improvement.

I've posted this in stackoverall
http://stackoverflow.com/questions/6786177/to-run-weblogic-server-in-cygwin
http://stackoverflow.com/questions/6757724/to-run-remote-debug-with-eclipse-and-cygwins-weblogic-server
 
Don't get me started about those stupid light bulbs.
  • Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic
Boost this thread!