• Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic
programming forums Java Mobile Certification Databases Caching Books Engineering Micro Controllers OS Languages Paradigms IDEs Build Tools Frameworks Application Servers Open Source This Site Careers Other Pie Elite all forums
this forum made possible by our volunteer staff, including ...
Marshals:
  • Campbell Ritchie
  • Jeanne Boyarsky
  • Ron McLeod
  • Paul Clapham
  • Liutauras Vilda
Sheriffs:
  • paul wheaton
  • Rob Spoor
  • Devaka Cooray
Saloon Keepers:
  • Stephan van Hulst
  • Tim Holloway
  • Carey Brown
  • Frits Walraven
  • Tim Moores
Bartenders:
  • Mikalai Zaikin

Mybatis + spring don't work.

 
Ranch Hand
Posts: 416
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
hello,
this is the spring config for mybatis:

<bean id="userDao" class="org.mybatis.spring.mapper.MapperFactoryBean">
<property name="sqlSessionFactory" ref="sqlSessionFactory" />
<property name="mapperInterface" value="org.jpadbf.spring3mybatis3.dao.UserDao" />
</bean>

and this is my test code:
'
ApplicationContext applicationContext = new ClassPathXmlApplicationContext("applicationContext.xml");
System.out.println(applicationContext.getBean("userDao"));

but it print "null", why? i can initial other beans in the spring config file, so i think there is not problem with the spring.

i use spring3.1.0 M2, mybatis3.0.5 and mybatis-spring1.0.1

thanks for any helps.
 
author & internet detective
Posts: 41871
908
Eclipse IDE VI Editor Java
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
Was there anything in the logs when starting up the app? Maybe it can't find something the DAO relies on?
 
Don't get me started about those stupid light bulbs.
reply
    Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic