• Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic

Database pool not present in the list of pools after successful deployment

 
akki gupta
Greenhorn
Posts: 9
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Hey, i created a database pool through WASCE gernimo database pool wizard.....but now when i'm opening the administrative console it s not present in the list of databse pools......kindly help me over this.....although when i created the database pool a executed a query from there it was executed successfully
 
akki gupta
Greenhorn
Posts: 9
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
solved the problem.....
 
Jan Cumps
Bartender
Posts: 2620
14
C++ Linux Netbeans IDE
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Hi Akki,

can you tell us how you solved it? That can help other ranchers that have the same issue.
 
akki gupta
Greenhorn
Posts: 9
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Hi,
Actually i was unable to access the database pool from the jsp code written in eclipse....so when i checked my database pools list in WASCE my database pool was not there.....i created a new database pool....with different name.....and i don't know how but my problem is solved now....my database pool is no longer disappearing on restarting websphere.....I don't know why but my previous database pools didn't get saved......IBM tools are like this only....So unpredictable..and there was some problem with the gernimo.xml file too....so i changed the artifact_id to jdbc_datab_67 from jdbc/datab (datab is database pool name) and now my code is working fine..
 
Gravity is a harsh mistress. But this tiny ad is pretty easy to deal with:
the new thread boost feature: great for the advertiser and smooth for the coderanch user
https://coderanch.com/t/674455/Thread-Boost-feature
  • Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic
Boost this thread!