• Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic
programming forums Java Mobile Certification Databases Caching Books Engineering Micro Controllers OS Languages Paradigms IDEs Build Tools Frameworks Application Servers Open Source This Site Careers Other all forums
this forum made possible by our volunteer staff, including ...
Marshals:
  • Jeanne Boyarsky
  • Liutauras Vilda
  • Campbell Ritchie
  • Tim Cooke
  • Bear Bibeault
Sheriffs:
  • Paul Clapham
  • Junilu Lacar
  • Knute Snortum
Saloon Keepers:
  • Ron McLeod
  • Ganesh Patekar
  • Tim Moores
  • Pete Letkeman
  • Stephan van Hulst
Bartenders:
  • Carey Brown
  • Tim Holloway
  • Joe Ess

Struts 2.2 jasper HTML format image issue  RSS feed

 
Greenhorn
Posts: 11
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
I am using Struts 2.2.3 and I'm trying to add a display type of HTML. Here is the relevant code:

struts.xml

<result name="html" type="jasper">
<param name="location">/reports/${jasperRpt}</param>
<param name="dataSource">jasperRptData</param>
<param name="format">HTML</param>
<param name="reportParameters">jasperRptParams</param>
<param name="imageServletUrl">/servlets/image?image=</param>
</result>

web.xml

<servlet>
<servlet-name>ImageServlet</servlet-name>
<servlet-class>net.sf.jasperreports.j2ee.servlets.ImageServlet</servlet-class>
</servlet>
<servlet-mapping>
<servlet-name>ImageServlet</servlet-name>
<url-pattern>/servlets/image</url-pattern>
</servlet-mapping>

All of my .gifs are in /image. Unfortunately, when I attempt to run the report, no image is displayed correctly. All I see are the red X's indicating an image could not be found

Any clues as to what the problem is?
 
Don't get me started about those stupid light bulbs.
  • Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic
Boost this thread!