Win a copy of Terraform in Action this week in the Cloud forum!
  • Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic
programming forums Java Mobile Certification Databases Caching Books Engineering Micro Controllers OS Languages Paradigms IDEs Build Tools Frameworks Application Servers Open Source This Site Careers Other Pie Elite all forums
this forum made possible by our volunteer staff, including ...
Marshals:
  • Tim Cooke
  • Campbell Ritchie
  • Paul Clapham
  • Ron McLeod
  • Liutauras Vilda
Sheriffs:
  • Jeanne Boyarsky
  • Rob Spoor
  • Bear Bibeault
Saloon Keepers:
  • Jesse Silverman
  • Tim Moores
  • Stephan van Hulst
  • Tim Holloway
  • Carey Brown
Bartenders:
  • Piet Souris
  • Al Hobbs
  • salvin francis

Redirection from http to https: blank page opens

 
Greenhorn
Posts: 2
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
hi all,
i am using tomcat 5.5 as web server and i want to redirect the http pages to https automatically.for that i have changed server.xml and web.xml file in the following manner:
server.xml file: i just uncommented the code below-
<!-- Define a SSL HTTP/1.1 Connector on port 8443 -->
<!--
<Connector port="8443" maxHttpHeaderSize="8192"
maxThreads="150" minSpareThreads="25" maxSpareThreads="75"
enableLookups="false" disableUploadTimeout="true"
acceptCount="100" scheme="https" secure="true"
clientAuth="false" sslProtocol="TLS" keystoreFile="conf/keystore" keystorePass="changeit"
/>
-->
web.xml file: i wrote the code below
<security-constraint>
<web-resource-collection>
<web-resource-name>all-except-attachments</web-resource-name>
<url-pattern>/*</url-pattern>
</web-resource-collection>
<user-data-constraint>
<transport-guarantee>Confidential</transport-guarantee>
</user-data-constraint>
</security-constraint>

Everything is going fine but the problem is when i send http request IE asks for security exception and after comfirming it redirected to https but page contents are not visible and when i refreshed the page, page is displayed instantly.I tried to figure out the problem but in vain.
Actually same settings i did for my local server tomcat 6.0.16. n there was no such problem. but when i applied that setting to the company server tomcat 5.5 then it is having this problem.
Please HELP!
 
prerna mishra
Greenhorn
Posts: 2
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
No Replies..
Please tell me if there is some kind of mistake i am doing because everything runs fine on my local server but when it comes to intranet server it is showing http & https page fine but http to https redirection shows page only after refresh..
Any Clues or directions ...
 
reply
    Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic