Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic
programming forums Java Mobile Certification Databases Caching Books Engineering Micro Controllers OS Languages Paradigms IDEs Build Tools Frameworks Application Servers Open Source This Site Careers Other all forums
this forum made possible by our volunteer staff, including ...
Marshals:
  • Campbell Ritchie
  • Liutauras Vilda
  • Jeanne Boyarsky
  • Devaka Cooray
  • Paul Clapham
Sheriffs:
  • Tim Cooke
  • Knute Snortum
  • Bear Bibeault
Saloon Keepers:
  • Ron McLeod
  • Tim Moores
  • Stephan van Hulst
  • Piet Souris
  • Ganesh Patekar
Bartenders:
  • Frits Walraven
  • Carey Brown
  • Tim Holloway

Uploading app to Google App Engine (2)

 
Greenhorn
Posts: 24
Eclipse IDE Java Google App Engine
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Report post to moderator
Ok, I am not sure that this is the right place but I will try here..
Anyway.. I am using Eclipse on Windows and Google add on for Eclipse (you know.. for google app engine)..
I created Application on Google App Engine web site. The right place where it should be created. Gave it the name "iprogg", just a simple name for first app.
Then I made full project that works realy fine. Its basicly a copy of the example from guide. (Just to test does this thing work).
I added that name "iprogg" to war/web-inf/appengience-web.xml .. just where it should be so now there is a line saying <application>iprogg</application> .. which I think should be totaly ok.
So... as everything now is good I tried to upload it using that Google toolbar. Pressed "Deploy to app engine" and again pressed DEPLOY button. Everything starts and then!
Then, I got ERROR.. saying:


..Can anyone help please??
 
Marshal
Posts: 64642
225
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Report post to moderator
Closing as a duplicate of this thread.
    Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic
Boost this thread!