• Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic
programming forums Java Mobile Certification Databases Caching Books Engineering Micro Controllers OS Languages Paradigms IDEs Build Tools Frameworks Application Servers Open Source This Site Careers Other Pie Elite all forums
this forum made possible by our volunteer staff, including ...
Marshals:
  • Campbell Ritchie
  • Jeanne Boyarsky
  • Ron McLeod
  • Paul Clapham
  • Junilu Lacar
Sheriffs:
  • Rob Spoor
  • Liutauras Vilda
  • Tim Cooke
Saloon Keepers:
  • Tim Moores
  • Piet Souris
  • Tim Holloway
  • Jj Roberts
  • Stephan van Hulst
Bartenders:
  • Himai Minh
  • Carey Brown
  • Frits Walraven

add "homepage.link" in Admin Control Panel's Configuration

 
Ranch Hand
Posts: 17424
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
The SystemGlobals.properties has one property called homepage.link,
The default setting is http://localhost:8080.
If user using the installer, he can set it at that time. And this information will/should be saved in jforum-custom.conf. In the current CVS, if the Admin user try to adjust some setting at the Admin Control Panel, the homepage.link is omitted. I think we should add this to Configuration of Admin Control Panel.
[originally posted on jforum.net by andowson]
 
Migrated From Jforum.net
Ranch Hand
Posts: 17424
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
Hi! How to me to adjust a background of page?
[originally posted on jforum.net by Anonymous]
 
Migrated From Jforum.net
Ranch Hand
Posts: 17424
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
Open the file templates/default/header.htm and edit the <body> tag according to your needs.

Rafael
[originally posted on jforum.net by Rafael Steil]
 
Migrated From Jforum.net
Ranch Hand
Posts: 17424
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
Hi. Images are not loading.
[originally posted on jforum.net by Anonymous]
 
Migrated From Jforum.net
Ranch Hand
Posts: 17424
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
If your images are not loading, it is almost certainly the url that you are using. Double check it.
[originally posted on jforum.net by time]
 
Migrated From Jforum.net
Ranch Hand
Posts: 17424
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
hi
Why I can not insert the image into my message?
[originally posted on jforum.net by Anonymous]
 
Migrated From Jforum.net
Ranch Hand
Posts: 17424
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator

andowson wrote:The SystemGlobals.properties has one property called homepage.link,
The default setting is http://localhost:8080.
If user using the installer, he can set it at that time. And this information will/should be saved in jforum-custom.conf. In the current CVS, if the Admin user try to adjust some setting at the Admin Control Panel, the homepage.link is omitted. I think we should add this to Configuration of Admin Control Panel.



In the Admin Console, the setting is called "Website URL" ... you can set it there.

[originally posted on jforum.net by GatorBait3]
 
You showed up just in time for the waffles! And this tiny ad:
Building a Better World in your Backyard by Paul Wheaton and Shawn Klassen-Koop
https://coderanch.com/wiki/718759/books/Building-World-Backyard-Paul-Wheaton
reply
    Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic