• Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic
programming forums Java Mobile Certification Databases Caching Books Engineering Micro Controllers OS Languages Paradigms IDEs Build Tools Frameworks Application Servers Open Source This Site Careers Other Pie Elite all forums
this forum made possible by our volunteer staff, including ...
Marshals:
  • Campbell Ritchie
  • Jeanne Boyarsky
  • Ron McLeod
  • Paul Clapham
  • Liutauras Vilda
Sheriffs:
  • paul wheaton
  • Rob Spoor
  • Devaka Cooray
Saloon Keepers:
  • Stephan van Hulst
  • Tim Holloway
  • Carey Brown
  • Frits Walraven
  • Tim Moores
Bartenders:
  • Mikalai Zaikin

Strange firefox behaviour on login ?

 
Ranch Hand
Posts: 17424
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
Greetings,

i have installed jforum and it runs perfectly. I am viewing it in a iframe from the main company site.

The thing is that sometimes and not all the time when i login it escapes the iframe and covers the entire page.

Has anybody come across this issue ?

Your answer is appreciated.

Leon
[originally posted on jforum.net by Anonymous]
 
Migrated From Jforum.net
Ranch Hand
Posts: 17424
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
Hhmm.. strange.. As far as I remember, there isn't any "document.top.xxx" or similar. Don't have any idea of what it can be.

Rafael
[originally posted on jforum.net by Rafael Steil]
 
Migrated From Jforum.net
Ranch Hand
Posts: 17424
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
As far as i can tell , it doesn't break from the frame everytime. A friend of mine also told me that it does the same on IE.

I will look into it furher more.
[originally posted on jforum.net by Anonymous]
 
Migrated From Jforum.net
Ranch Hand
Posts: 17424
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
Greetings,

i think the problem lies here :

Forum Index

The problem is the target="_top"

What do you think ?
[originally posted on jforum.net by Anonymous]
 
Migrated From Jforum.net
Ranch Hand
Posts: 17424
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
Hmm.. of course, of course.. This explains everything.

I'll remove it.

Rafael
[originally posted on jforum.net by Rafael Steil]
 
Anything worth doing well is worth doing poorly first. Just look at this tiny ad:
a bit of art, as a gift, that will fit in a stocking
https://gardener-gift.com
reply
    Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic