• Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic
programming forums Java Mobile Certification Databases Caching Books Engineering Micro Controllers OS Languages Paradigms IDEs Build Tools Frameworks Application Servers Open Source This Site Careers Other all forums
this forum made possible by our volunteer staff, including ...
Marshals:
  • Campbell Ritchie
  • Liutauras Vilda
  • Jeanne Boyarsky
  • Devaka Cooray
  • Paul Clapham
Sheriffs:
  • Tim Cooke
  • Knute Snortum
  • Bear Bibeault
Saloon Keepers:
  • Ron McLeod
  • Tim Moores
  • Stephan van Hulst
  • Piet Souris
  • Ganesh Patekar
Bartenders:
  • Frits Walraven
  • Carey Brown
  • Tim Holloway

Tomcat 5.5 (JDK 1.5) mysql with JFORUM(works great !)

 
Ranch Hand
Posts: 17424
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
I have read some old threads and found that JForum does not work on Tomcat 5.5 with mysql as backend but I went ahead anyway and Installed it with Tomcat 5.5 and mysql and surprisingly I have not seen a single issue yet. Everything is just working great.

Is this mean that JForum is comaptiable with Tomcat 5.5 (JDK 1.5) now and threads I came across were old.

Also if anyone can point me how to enable the HTML email right now the emails comes in plain text format. I have changed the configuration in the admin tool but for some reason the email remains text.

Thanks
Vik
[originally posted on jforum.net by vik1123]
 
Migrated From Jforum.net
Ranch Hand
Posts: 17424
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
hi;
which connector-j version do you use?
[originally posted on jforum.net by gkatz]
 
Migrated From Jforum.net
Ranch Hand
Posts: 17424
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator

vik1123 wrote:
Is this mean that JForum is comaptiable with Tomcat 5.5 (JDK 1.5) now and threads I came across were old.



That's great

vik1123 wrote:
Also if anyone can point me how to enable the HTML email right now the emails comes in plain text format. I have changed the configuration in the admin tool but for some reason the email remains text.

Thanks
Vik



right.. I'll take a look. If you want (and I support), please register it as a bug in http://www.jforum.net/jira

Rafael
[originally posted on jforum.net by Rafael Steil]
 
Migrated From Jforum.net
Ranch Hand
Posts: 17424
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
works for me on windows xp, connector 3.1.8 anf jforum 2.0.2 jdk 1.5 update 3, mysql 4.0.18

i am having problems on freebsd though that is not related directly to jforum as it crashes for simple DB access of my application.
[originally posted on jforum.net by gkatz]
 
  • Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic
Boost this thread!