• Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic
programming forums Java Mobile Certification Databases Caching Books Engineering Micro Controllers OS Languages Paradigms IDEs Build Tools Frameworks Application Servers Open Source This Site Careers Other all forums
this forum made possible by our volunteer staff, including ...
Marshals:
  • Campbell Ritchie
  • Liutauras Vilda
  • Jeanne Boyarsky
  • Devaka Cooray
  • Paul Clapham
Sheriffs:
  • Tim Cooke
  • Knute Snortum
  • Bear Bibeault
Saloon Keepers:
  • Ron McLeod
  • Tim Moores
  • Stephan van Hulst
  • Piet Souris
  • Ganesh Patekar
Bartenders:
  • Frits Walraven
  • Carey Brown
  • Tim Holloway

need graphics server to register?

 
Ranch Hand
Posts: 17424
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Just finished installing Jforum on my headless linux server. When clicking the 'register' link, I get this error:


An error has ocurred. For detailed stack trace, please see the page's source code.
Can't connect to X11 window server using ':0.0' as the value of the DISPLAY variable.

The Tomcat log has this stack trace:




Any ideas?
[originally posted on jforum.net by Anonymous]
 
Migrated From Jforum.net
Ranch Hand
Posts: 17424
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Ah, figured it out. I turned off the 'Captcha' functionality in the admin tool.

[originally posted on jforum.net by Anonymous]
 
Migrated From Jforum.net
Ranch Hand
Posts: 17424
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Take a look in this post:

http://www.coderanch.com/t/574500

Rafael
[originally posted on jforum.net by Rafael Steil]
 
Migrated From Jforum.net
Ranch Hand
Posts: 17424
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Thanks for the info, Rafael. I've decided to just run headless and disable Captcha. This will also disallow avatars, evidently, but I can live with that.

I still have the issue ( in the other thread - http://www.coderanch.com/t/575213 ) where I am having a problem with disallowing Anonymous posts for a specific forum. Can you help with that?

Thanks,
Pat
[originally posted on jforum.net by heehaw]
  • Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic
Boost this thread!