Win a copy of Head First Android this week in the Android forum!
  • Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic
programming forums Java Mobile Certification Databases Caching Books Engineering Micro Controllers OS Languages Paradigms IDEs Build Tools Frameworks Application Servers Open Source This Site Careers Other Pie Elite all forums
this forum made possible by our volunteer staff, including ...
Marshals:
  • Tim Cooke
  • Campbell Ritchie
  • Paul Clapham
  • Ron McLeod
  • Liutauras Vilda
Sheriffs:
  • Jeanne Boyarsky
  • Rob Spoor
  • Bear Bibeault
Saloon Keepers:
  • Jesse Silverman
  • Tim Moores
  • Stephan van Hulst
  • Tim Holloway
  • Carey Brown
Bartenders:
  • Piet Souris
  • Al Hobbs
  • salvin francis

Developer setup?

 
Ranch Hand
Posts: 17424
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
Hi! I'm trying to get a copy of JForum going with SSO. I have a copy of the source checked out from the CVS head, but I'm having trouble getting it up and running in Tomcat.

The release builds seem to have some magic that brings up the installer, but I can't figure out how to do that when checking a copy out from CVS. I've also tried checking out the 2.1.4 release tag, with similar results. Any hint on the magic would be greatly appreciated.

Thanks,

William (aka wpietri)
[originally posted on jforum.net by Anonymous]
 
Migrated From Jforum.net
Ranch Hand
Posts: 17424
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
I keep the installer "disabled" in the development version. You can setup jforum by hand. Please see http://www.jforum.net/install_no_wizard.jsp

Rafael
[originally posted on jforum.net by Rafael Steil]
 
Migrated From Jforum.net
Ranch Hand
Posts: 17424
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
Got it. That worked for me.

Thanks,

William (aka wpietri)
[originally posted on jforum.net by Anonymous]
 
Migrated From Jforum.net
Ranch Hand
Posts: 17424
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator

Rafael Steil wrote:I keep the installer "disabled" in the development version. You can setup jforum by hand.



How can you enable the installer from the development version? Is there a build setting?
[originally posted on jforum.net by mjs]
 
You showed up just in time for the waffles! And this tiny ad:
Building a Better World in your Backyard by Paul Wheaton and Shawn Klassen-Koop
https://coderanch.com/wiki/718759/books/Building-World-Backyard-Paul-Wheaton
reply
    Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic