• Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic
programming forums Java Mobile Certification Databases Caching Books Engineering Micro Controllers OS Languages Paradigms IDEs Build Tools Frameworks Application Servers Open Source This Site Careers Other Pie Elite all forums
this forum made possible by our volunteer staff, including ...
Marshals:
  • Campbell Ritchie
  • Ron McLeod
  • Rob Spoor
  • Tim Cooke
  • Junilu Lacar
Sheriffs:
  • Henry Wong
  • Liutauras Vilda
  • Jeanne Boyarsky
Saloon Keepers:
  • Jesse Silverman
  • Tim Holloway
  • Stephan van Hulst
  • Tim Moores
  • Carey Brown
Bartenders:
  • Al Hobbs
  • Mikalai Zaikin
  • Piet Souris

java.lang.reflect.InvocationTargetException error when trying to register new name

 
Ranch Hand
Posts: 17424
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
An error has ocurred. For detailed stack trace, please see the page's source code.

java.lang.reflect.InvocationTargetException
[originally posted on jforum.net by Anonymous]
 
Migrated From Jforum.net
Ranch Hand
Posts: 17424
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
sorry, hit wrong button too soon!

I get this error after a new installation when clicking on "Register".

I can log in just fine with the admin user.

Thanks!
[originally posted on jforum.net by Anonymous]
 
Migrated From Jforum.net
Ranch Hand
Posts: 17424
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
and this is using jForum 2.1.4 and MySQL 4.0.24.

The forum DB user can connect and view tables fine in MySQL.

[originally posted on jforum.net by Anonymous]
 
Migrated From Jforum.net
Ranch Hand
Posts: 17424
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
Please open the page html source code and paste the error message here.

Are you using Linux? If so, please make sure you have the X11 libraries installed. If yo don't, take a read in this topic:

https://coderanch.com/t/574500

Rafael
[originally posted on jforum.net by Rafael Steil]
 
Migrated From Jforum.net
Ranch Hand
Posts: 17424
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
Yes, running on Linux (Gentoo).

And missing xorg-x11 install was the problem! Once I installed xOrg, everything works fine!

I already had the catalina "headless" option in ... so it was the missing libs.

Thanks for the fast response (as usual!).

[originally posted on jforum.net by Anonymous]
reply
    Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic