• Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic
programming forums Java Mobile Certification Databases Caching Books Engineering Micro Controllers OS Languages Paradigms IDEs Build Tools Frameworks Application Servers Open Source This Site Careers Other Pie Elite all forums
this forum made possible by our volunteer staff, including ...
Marshals:
  • Campbell Ritchie
  • Ron McLeod
  • Rob Spoor
  • Tim Cooke
  • Junilu Lacar
Sheriffs:
  • Henry Wong
  • Liutauras Vilda
  • Jeanne Boyarsky
Saloon Keepers:
  • Jesse Silverman
  • Tim Holloway
  • Stephan van Hulst
  • Tim Moores
  • Carey Brown
Bartenders:
  • Al Hobbs
  • Mikalai Zaikin
  • Piet Souris

Page numbers and page size config not working

 
Ranch Hand
Posts: 17424
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
Hi:

On my forum, only a single page of topics is visible. There are no "go to page..." links visible on the page. As a result, some of the topics cannot be reached.

Also, in the admin control panel, when I change the number of topics per page, the display does not change - the same number of topics are displayed.

Can anyone please help with this?
[originally posted on jforum.net by heehaw]
 
Migrated From Jforum.net
Ranch Hand
Posts: 17424
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
Which JForum version?

Rafael
[originally posted on jforum.net by Rafael Steil]
 
Migrated From Jforum.net
Ranch Hand
Posts: 17424
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
it's version 2.1.4
[originally posted on jforum.net by heehaw]
 
Migrated From Jforum.net
Ranch Hand
Posts: 17424
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
any ideas?
[originally posted on jforum.net by heehaw]
 
Migrated From Jforum.net
Ranch Hand
Posts: 17424
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
Not yet. Still cannot reproduce the bug.

Rafael
[originally posted on jforum.net by Rafael Steil]
 
Migrated From Jforum.net
Ranch Hand
Posts: 17424
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
I have this problem too.
It's ok when I restart web server.
[originally posted on jforum.net by Anonymous]
 
Weeds: because mother nature refuses to be your personal bitch. But this tiny ad is willing:
Thread Boost feature
https://coderanch.com/t/674455/Thread-Boost-feature
reply
    Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic