• Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic
programming forums Java Mobile Certification Databases Caching Books Engineering Micro Controllers OS Languages Paradigms IDEs Build Tools Frameworks Application Servers Open Source This Site Careers Other Pie Elite all forums
this forum made possible by our volunteer staff, including ...
Marshals:
  • Campbell Ritchie
  • Ron McLeod
  • Paul Clapham
  • Jeanne Boyarsky
  • Liutauras Vilda
Sheriffs:
  • Rob Spoor
  • Bear Bibeault
  • Tim Cooke
Saloon Keepers:
  • Tim Moores
  • Stephan van Hulst
  • Tim Holloway
  • Carey Brown
  • Piet Souris
Bartenders:
  • Frits Walraven
  • Himai Minh

"Attach Files" button doesn't work

 
Ranch Hand
Posts: 17424
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
I've been trying to use the "Attach Files" button on this forum to post an attachment. However, in my Internet Explorer 6 an attempt to press the button led to "Error on Page" message. Is there any way to fix it?

Thnx!
[originally posted on jforum.net by DoneEasily]
 
Migrated From Jforum.net
Ranch Hand
Posts: 17424
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
I have to update the jforum version in in jforum.net, then attachments will work.

Rafael
[originally posted on jforum.net by Rafael Steil]
 
Migrated From Jforum.net
Ranch Hand
Posts: 17424
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
Hi, Rafael - Thanks for the quick reply!

I suspect this is a javascript error as the error appears in the status bar of the web-browser. Do the HTML page template change a lot with versions?

Thanks! Looking forward to the update.
[originally posted on jforum.net by Anonymous]
 
Migrated From Jforum.net
Ranch Hand
Posts: 17424
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
Did this get checked in? I have the latest code as of this morning and Attach still doesn work.

[originally posted on jforum.net by mqjoe1]
 
Sometimes you feel like a nut. Sometimes you feel like a tiny ad.
Thread Boost feature
https://coderanch.com/t/674455/Thread-Boost-feature
reply
    Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic