Win a copy of Node.js Design Patterns: Design and implement production-grade Node.js applications using proven patterns and techniques this week in the Server-Side JavaScript and NodeJS forum!
  • Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic
programming forums Java Mobile Certification Databases Caching Books Engineering Micro Controllers OS Languages Paradigms IDEs Build Tools Frameworks Application Servers Open Source This Site Careers Other Pie Elite all forums
this forum made possible by our volunteer staff, including ...
Marshals:
  • Campbell Ritchie
  • Ron McLeod
  • Rob Spoor
  • Tim Cooke
  • Junilu Lacar
Sheriffs:
  • Henry Wong
  • Liutauras Vilda
  • Jeanne Boyarsky
Saloon Keepers:
  • Jesse Silverman
  • Tim Holloway
  • Stephan van Hulst
  • Tim Moores
  • Carey Brown
Bartenders:
  • Al Hobbs
  • Mikalai Zaikin
  • Piet Souris

forum miss topics

 
Ranch Hand
Posts: 17424
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
version : JForum 2.1.5
In the first page , the total forum topics is 40, but only 30 topics are shown.
My topics per Page configure is 15.
When i delete one topic,then another "new" one appears,the total shown topics is unchangeable.But we can search the "missed" topics.

[originally posted on jforum.net by Anonymous]
 
Migrated From Jforum.net
Ranch Hand
Posts: 17424
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
Does anybody find that bug ?
I think this is a pagination bug .

Ahan
[originally posted on jforum.net by Anonymous]
 
Migrated From Jforum.net
Ranch Hand
Posts: 17424
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
After i restart the server,everything is ok, there is something wrong in cache ? i can not restart my server frequently because that will make online user lose their session
[originally posted on jforum.net by Anonymous]
 
Migrated From Jforum.net
Ranch Hand
Posts: 17424
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
It may be a problem with the cache, yes. I have been working heavly in the last days, and still there are some issues.

I have seen this bug some days ago, but then I fixed some things and didn't see it anymore. When did you last updated your jforum installation from the cvs?

Rafael
[originally posted on jforum.net by Rafael Steil]
 
Migrated From Jforum.net
Ranch Hand
Posts: 17424
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
I too saw this error (v 2.1.4). No paging was showing at the bottom of the forum ... I bounced jforum, then click the modules "reload" button.

But just clicking the "reload" didn't do it in a repeat test.

[originally posted on jforum.net by Anonymous]
 
Migrated From Jforum.net
Ranch Hand
Posts: 17424
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
I have this problem too.

Restarting the jforum app definitely fixes it, but when another forum goes past the topic count, the paging does not show again. You have to restart jforum to get it to appear.

Is this controlled by a particular file? If so, which one(s) do I need to pull from CVS? Or do I have to reinstall a new instance?

Thanks!

Jforum v 2.1.4 and Tomcat 5.0.28
[originally posted on jforum.net by GatorBait]
 
Migrated From Jforum.net
Ranch Hand
Posts: 17424
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
Which database are you guys using?

The latest CVS head has this problem too?

Rafael
[originally posted on jforum.net by Rafael Steil]
 
Migrated From Jforum.net
Ranch Hand
Posts: 17424
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
Your favorite DB .. MySQL!
v 3.23.56

I tried upgrading the /cache files from CVS, restarting jforum, adding 16 topics, and the paging still didn't work.

GatorBait
(I can't log in for some reason!)

[originally posted on jforum.net by Anonymous]
 
Migrated From Jforum.net
Ranch Hand
Posts: 17424
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
We have seen this on two different platforms .. both using different versions of MySQL, one running on Tomcat, the other on JBoss.

[originally posted on jforum.net by GatorBait3]
 
Migrated From Jforum.net
Ranch Hand
Posts: 17424
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
Was a solution to this ever found?
[originally posted on jforum.net by Anonymous]
 
Migrated From Jforum.net
Ranch Hand
Posts: 17424
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
I have the same problem running version 2.1.6 on tomcat 5.5.15 and mysql database 4.1

Restarting tomcat fixes the problem temporarly.
[originally posted on jforum.net by Anonymous]
 
Migrated From Jforum.net
Ranch Hand
Posts: 17424
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
hhhm.. very weird

You guys have any clue that may help to reproduce this problem?

Rafael
[originally posted on jforum.net by Rafael Steil]
 
Migrated From Jforum.net
Ranch Hand
Posts: 17424
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
Disabling the cache seems to fix the problem.

I know we had the problem when moving topics from other forums and when creating new topics in newly created forums.

Running version 2.1.6 upgraded from 2.1.4 on tomcat 5.5.15 and mysql database 4.1
[originally posted on jforum.net by Anonymous]
 
Migrated From Jforum.net
Ranch Hand
Posts: 17424
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
I was the one who posted the last two anonymous posts.
[originally posted on jforum.net by Benny]
 
You showed up just in time for the waffles! And this tiny ad:
Building a Better World in your Backyard by Paul Wheaton and Shawn Klassen-Koop
https://coderanch.com/wiki/718759/books/Building-World-Backyard-Paul-Wheaton
reply
    Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic